ATRAKCYJNOŚĆ BEZ WYSIŁKU
 Feromony - Gwarancja skuteczności
feromony miłości
 
 
 
 
aktualnie znajdujesz się na podstronie:
www.feromony.pl » Informacje techniczne » Opinie naszych klientów
Twój koszykKontakt z nami
Chcesz otrzymać flakon feromonów gratis?
Prześlij nam swoją opinię wraz ze zdjęciem!
Wiele osób w to nie wierzy - wszystkie opinie przedstawione w serwisie Feromony.pl są prawdziwe. To autentyczne wypowiedzi naszych klientów, przesłane do nas w ciągu ostatnich lat. Niektórzy z nich decydują się na zamieszczenie swojego adresu e-mail, numeru Gadu-Gadu, bądź Skype. Niektórzy, w zamian za flakon feromonów zgadzają się zamieścić swoje zdjęcie. Jeśli ty Też chcesz otrzymać darmowe feromony, dodaj teraz swoją opinię!


Pokazuj: wszystkie opinie | tylko opinie kobiet | tylko opinie mężczyzn
Sortuj wg: v daty dodania
Opinia Klienta:
Feromony: BTB
Opinię dodano: 9 maja 2015, 23:27
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: Sokzgrajfruta
autor:
stosuje feromony od:
6. lat i -1. miesięcy
IP: 89.68.247.103
Zdjęcie za zgodą autora
Świetna rzecz w pracy - działa socjalnie (ludzie liczą się z moim zdaniem, jestem "kolegą" natychmiast, moje dowcipy zawsze śmieszą, moje prośby są rozkazami. Polecam do negocjacji cen, reklamacji itp. Ps. nie przesadzajcie - 1 kropla wystarcza.

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: BTB
Opinię dodano: 16 lutego 2015, 09:31
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: K.A.
autor:
stosuje feromony od:
6. miesięcy
IP: 83.6.52.67
Zdjęcie za zgodą autora
Witam. Na feromony.pl zamówiłam the edge, btb było było małym dodatkiem. Jako pierwsze wypróbowałam the edge zapach piękny poprawia humor, otoczenie jest ciekawe pięknym, magicznym zapachem ale w połączeniu z btb ten zapach uwodzi, odczułam to w bardzo zaskakujący sposób. Mój mężczyzna dawno nie okazywał mi tyle czułości. Dzięki Wam jestem spokojniejsza o nasz związek :). Chciałam także serdecznie podziękować za świetną obsługę oraz ekspresowa wysyłkę. Będę Was polecać.

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: BTB
Opinię dodano: 26 lutego 2012, 18:31
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: leszekart
autor:
stosuje feromony od:
3. lat i 5. miesięcy
IP: 31.175.217.204
Zdjęcie za zgodą autora
no cóż, jak wielu z niepewnością podchodziłem do BTB, na próbę kilka kropel, najpierw testowałem na znajomych, i muszę powiedzieć że koleżanka w pubie z cichej dziewczyny stała się jak nigdy osobą rzeczywiście wygadaną i odważną, Nie należę do osób stłumionych w sobie, więc wybrałem sie na dyskotekę, użyłem BTB i dodatkowo Chikary, powiem to tak, z racji wieku może to nie działa na młodzież i nawet bym nie chciał, ale zaraz przy wejściu po krótkiej rozmowie z "bramkarzami" zauważyłem że traktują mnie jak " prawie" vipa. Dodatkowo barmam z dyskoteki po zagadnięciu że nie ma krzesła przy stoliku ,momentalnie to nadrobił. Nie wiem czy to do końca działanie mieszanki która spróbowałem i choć kontakty i poznawanie z ludzmi mam dobre to mogę powiedzieć że BTB to spotęgowało. Oczywiście same BTB nie wystarczy, nawet z połączeniem. Jeżeli dbamy o siebie i zachowujemy się odpowiednio to od kontaktu wzrokowego do bliżeszgo jest bardzo blisko, trzeba też wyczuć dozowanie kropelek, metoda prób i błędów, ale działaja z pewnością i uważam zakup za udany.Polecam

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: BTB
Opinię dodano: 4 maja 2011, 19:16
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: A.
autor:
stosuje feromony od:
4. lat i 6. miesięcy
IP: 95.160.110.170
Zdjęcie za zgodą autora
Hej!Polecam jak najbardziej. Nie dość, że poprawiły mi samopoczucie na co dzień to działają też we wszelkich kontaktach z innymi ludźmi. :)

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Komentarze internautów:
Jesteś pewna że to fery tak działają a nie świadomośc że je używasz, Ja myślę że to świadomośc używania feromonów no i Twoja nieziemska uroda., ~ZEDAR (2011-05-21 11:46), IP: 95.49.64.196
takiej dziewczynie nie potrzeba feromonów, wygląd dwa słowa i już marzą o Tobie pozdrawiam, ~anbleyd@wp.pl (2012-04-28 23:04), IP: 83.20.162.119
@zedar: to nie jest tak, że to magia, ale czuję się na pewno bardziej otwarta, pewna siebie, mam lepszy humor. Zmieniło się to po tym jak zaczęłam je stosować :) Dziękuję za miły komentarz, dopiero dzisiaj zobaczyłam :), ~A. (2013-09-02 23:02), IP: 95.160.36.132
@anbleyd: dziękuję za tak przyjemne słowa :), ~A. (2013-09-02 23:04), IP: 95.160.36.132
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: The EDGE
Opinię dodano: 23 lipca 2015, 11:22
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Grzegorz
autor:
stosuje feromony od:
7. miesięcy
IP: 92.234.71.41
Powiem szczerze, że ja nie wiem czy to działa, ale od kiedy stosuje feromony, to wszystko mi idzie jak po maśle - sprzedaż wzrosła, ludzie mnie słuchają, kupują więcej i ja sam mam więcej energii, no i co najważniejsze - to co się dzieje z żoną w łóżku przechodzi wszelkie wyobrażenie :) Żyć nie umierać :) Polecam!

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: BTB
Opinię dodano: 6 kwietnia 2015, 19:47
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: 66jola66
autor:
stosuje feromony od:
7. miesięcy
IP: 92.234.71.41
Zdjęcie za zgodą autora
Zakupilam fermony BTB,szczerze mowiac mialm watpliwosci,bylam i jeste atrakcyjna kobieta nigdy nie narzekalam na brak zaintetesowania,zestrony czy to meczyzn czy kobiet,jednak ostatnio w moim zwiazku pojawila sie nuda ,partner duzo starszy ciagle zmeczony bo ciezko pracuje,i swera sexu kompletnie podupadla,zastosowalm kilka kropel na poduszke ,,jak bylam zdziwiona gdy parner o 2 w nocy wybudzil mnie ze snu chcac sie kochac ,na drugi dzien sam byl w szoku dlaczego tak sie stalo,nie rozumial tego bo nigdy mu sie yo nie przytrafilo ,,,jesli chodzi o pewnosc siebie rewelacjia dzial nie samowicie ,polecam ten produkt,teraz zamowilam pheromex,mam nadzieje ze sie nie zawiode ,i bedzie tak rewelacyjny jak BTB,POZDRAWIAM

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: The EDGE
Opinię dodano: 14 lipca 2015, 22:13
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: Szymon
autor:
stosuje feromony od:
6. lat i 9. miesięcy
IP: 95.40.69.92
Zdjęcie za zgodą autora
kilka słów o "the edge" - chociaż dzwoniłem do Państwa z opinią kilkanaście dni po zakupie i już wtedy zauważalne były efekty ale po czasie można określić ten zapach nawet "niebezpiecznym" - nie jestem typem "Maseraka" ale to co kobiety robią wokół mnie jak czują ten zapach tego nie idzie opisać - łamią własne zasady, stają się maksymalnie odważne po prostu szaleństwo. Najciekawsze jest to że najbardziej podatne sobą osoby które znam tutaj totalny brak hamulca, ale kobiety mijane na ulicy zaczepiają, zagadują chcą się zapoznawać się, szukają kontaktu ze mną - brzmi jak bajka ale odczucia niewyobrażalne. Najważniejsze aby przy pomocy zapachu zostać sobą - wtedy efekty są oszałamiające.

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: BTB
Opinię dodano: 18 lipca 2014, 13:47
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Sławomir
autor:
stosuje feromony od:
5. lat i -2. miesięcy
mementor1152@wp.pl
Tel: 788057348
IP: 78.10.194.129
Po oglądnięciu filmu "Pachnidło" Zacząłem się interesować tematyką zapachów, feromonów. Trafiłem wtedy na tą stronę. Poszperałem, wydało mi się to mocno naciągane... opinie użytkowników nigdy nie były w stanie mnie przekonać(przecież każdy może je napisać!). Na studiach poznałem znajomego który z niebywałą łatwością nawiązywał kontakty z kobietami... wręcz lgnęły do niego. Pomyślałem że tak średniej urody facet musi albo być bajecznie bogaty albo ma jakiś trick. Po zapoznaniu się z nim i postawionych paru kolejkach w barze zdradził mi swój sekret... FEROMONY. Po powrocie do domu zamówiłem od razu. Po ich otrzymaniu poszedłem do mojego ulubionego klubu w moim mieści. Siadam przy barze, zamawiam drinka, barmanka milo się uśmiecha. Myślę.. ją znam więc nic takiego. Do baru podchodzą inne osoby , spory przemiał. Podchodzą dwie piękne dziewczyny w tym zjawiskowa brunetka. Zamawia napój a spogląda na mnie naprawdę zachęcającym wzrokiem, wręcz kuszącym, zaczepnym i zachęcającym do rozmowy. Poczułem ciekawy przypływ odwagi i podszedłem do tych dziewczyn patrząc się non stop na brunetkę. Rozmowa się kleiła, śmiech, szybkie zmiany tematów, super nastrój. Jej koleżanka widząc że dobrze nam się rozmawia zostawiła nas samych. Poszliśmy na parkiet, tańczyliśmy w zmysłowym wręcz transie. Pocałunki szybko zamieniły się w namiętny taniec, wręcz erotyczny. Mówiła mi non stop że czuje jakby znała mnie od dawna i że jestem niesamowicie pociągający... co było dalej... To już chyba wiadomo!:p Dla każdego kto ciągle ociąga się się z zakupem feromonów. Inwestycja niewielka a zwrot inwestycji w 100% pewny! Polecam każdemu bez znaczenia na płeć :) warto, to naprawdę działa :)

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: Chikara
Opinię dodano: 11 września 2014, 18:22
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: ginekolog
autor:
stosuje feromony od:
Roku i 2. miesięcy
IP: 31.61.138.86
Jestem ginekologiem z wieloletnim doświadczeniem zawodowym, posiadam rozbudowaną praktykę w związku z powyższym mam kontakt z wieloma kobietami . Nie jest tajemnicą ,że dobry kontakt zwiększa ilość pacjentek w gabinecie.Na początek postanowiłem zakupić PHREROMAX.Pierwszy raz użyłem ich na wczasach nie informując mojej żony. Po spryskaniu się nimi (bardzo delikatnie)pokrywając ich zapach perfumami, moja żona zaczęła się zachowywać w sposób dziwny, kokietując mnie co zauważył to mój 10-letni syn,który nie mógł zrozumieć zachowania mamy. W następnych dniach postępowałem podobnie, wczasy były bardzo udane, nie będę przytaczał szczegółów ;-) Następnym preparatem była Chikara, NPA,BTB. Rozpocząłem stosowanie CHIKARY , pracując w szpitalu i w gabinecie. W szpitalu koleżanka pracująca ze mną na oddziale stała się bardziej rozmowna odnośnie różnych tematów, stając się wręcz przyjacielska, wcześniej będąc w stosunku do mnie mniej nastawiona pozytywnie.Zauważyłem również wyraźną poprawę kontaktu i zainteresowaniem tego co mówię pacjentką w gabinecie. Mogę wyraźnie stwierdzić ,iż preparat PHEROMAX jest feromonem seksualnym a CHIKARA feromonem społecznym ułatwiającym kontakt.

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 17 maja 2014, 15:19
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: karolka
autor:
stosuje feromony od:
2. lat i 3. miesięcy
IP: 94.254.140.19
Najlepsze feromony jakie istnieją. . Pracowalam w handlu i moja sprzedaz poskoczyla kilkakrotnie! ,Przede wszystkim nie śmierdzą, jak niektore produkty z pozostalych firm.. dodaja energii, a faceci naprawdę odplywaja...bardzo wydajne-jedna butelka starcza na pol roku naprawde czestego ich uzywania. Cena jest zdecydowanie adekwatna co do jakosci

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: Alchemy
Opinię dodano: 3 lipca 2013, 13:58
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Kinga
autor:
stosuje feromony od:
2. lat i 1. miesięcy
IP: 37.225.26.142
Jestem zachwycona :) jestem bardzo atrakcyjna kobieta i zawsze miałam powodzenie zamówiłam produkt bo jestem mężatką juz 7 lat i mimo ze czuje ze się nadal podobam mężowi to po urodzeniu dziecka trochę moje siły i feromony seksapilu wyparowały mimo ze ciało zostało bez zmian:-) kiedy użyłam feromonów mój mąż odrazu zareagował i zaczal zbliżać się co chwile fizycznie i ja dostałam takiej energi seksapilu co przed porodem :-) gorąco polecam na nas działa niesamowicie zadowolona Kinga

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: The EDGE
Opinię dodano: 24 czerwca 2014, 14:22
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: A
autor:
stosuje feromony od:
Roku i 4. miesięcy
IP: 177.22.34.19
Szanowni Państwo, Chciałabym podzielić się z Państwem moimi spostrzeżeniami na temat działania feromonów, które u Państwa zakupiłam wiosną tego roku. Może zacznę od kilku słów o sobie. Prowadzę własny biznes, w którym codziennie mam kontakt z klientami. Jestem odbierana przez ludzi jako osoba kompetentna, konkretna i decyzyjna - kobieta sukcesu. Po feromony sięgnęłam z czystej ciekawości, bo wogóle to uważałam że ich nie potrzebuję. Jakie wielkie było moje zdziwienie, gdy odkryłam zaraz pierwszego dnia jak zaczęłam ich używać, że mam o wiele większe pokłady pewności siebie niż mogłam to sobie do tej pory wyobrazić. Stałam się z ich pomocą jeszcze bardziej asertywna i mam poczucie , że jednocześnie z lekkością i swobodą wyrażałam się. Zapomniałam co to lęk przed oceną w oczach moich klientów, gdy przedstawiałam im moją ofertę. Zyskałam poczucie, że to co robię jest potrzebne ludziom i że właśnie śmiało trzeba im o tym mówić. Jak wspomniałam wcześniej jestem odbierana jako kobieta kompetentna i konkretna to jednak pod płaszczykiem tej pewności siebie wcześniej czułam jakiś cień wątpliwości, niepewności - czy rzeczywiście robię to najlepiej jak umiem (?), a może jeszcze czegoś nie zauważyłam co trzeba poprawić. Takie ciągłe poczucie, że powinnam zrobić to jeszcze lepiej. To poczucie sprawiało, że po całym dniu czułam się zmęczona tym byciem "perfekcyjną". Od momentu, gdy zaczęłam stosować Państwa produkt swoją pracę wykonuję nadal bardzo dobrze jednak nie odczuwam takiego zmęczenia jak wcześniej. Ta pewność, którą zyskuję dzięki feromonom sprawia, że kocham moją pracę jeszcze bardziej i mam jeszcze lepsze efekty niż do tej pory. Zauważyłam, że produkt działa także na moich kontrahentów. Najwyraźniej zauważyłam to we współpracy z tymi tak zwanymi ?trudnymi? klientami, którzy nagle przestawali być atakujący i roszczeniowi. Zamiast tego zaczynali mówić wprost na czym im zależy i czego konkretnie potrzebują. Polecam produkt ?The Edge? wszystkim co potrzebują pewności siebie i jednocześnie radosnej lekkości w prowadzeniu biznesu. Pozdrawiam A

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 30 lipca 2012, 18:34
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: Paweł
autor:
stosuje feromony od:
4. lat i 3. miesięcy
IP: 83.26.126.176
Zdjęcie za zgodą autora
Domyślam się jak bardzo nieufni ludzie potrafią w takich sprawach być dlatego w załączniku przesyłam moje zdjęcie wraz ze zgodą na jego umieszczenie przy opinii. Być może dzięki temu potencjalny klient uwierzy i pomoże mu to podjąć decyzję o zakupie.

Postaram się w skrócie (choć to będzie trudne;)) opisać moją już niemal roczną przygodę z feromonami. Z góry uprzedzam, że w wielu miejscach będzie szowinistyczna i może nie wszystkim kobietom przypaść do gustu. Mój pierwszy wybór padł na NPA i jak wiele osób podchodziłem sceptycznie do tego typu produktów, ale lubię żyć wedle zasady, że "wszystkiego trzeba w życiu spróbować" i nawet jeśli nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi. Pierwsze dni były różne, używałem NPA z mocnymi perfumami i starałem się częściej kręcić w miejscach publicznych, ale nie było żadnego efektu "rzucania się" obcych kobiet na szyję, dawania numerów, zagadywania itp. Inaczej sprawa się miała w pracy :D stosowałem NPA każdego dnia i mniej więcej po 2 tygodniach, koleżanka z którą pracuje rozmawiała ze mną na tematy dotyczące spraw baaardzo intymnych i otwarcie mówiła co by ze mną zrobiła w łóżku :D wtedy nasunął mi się pierwszy wniosek, że im dłużej ktoś przebywa w zasięgu moich feromonów tym ich działanie jest skuteczniejsze :) u innych koleżanek z pracy też dało się zauważyć dużo przyjaźniejsze nastawienie, częstsze przychodzenie żeby pogadać o byle czym, częsty śmiech z byle czego, a kilka razy się nawet zdarzył tekst w stylu: "Posiedze jeszcze tu przy tobie, bo sie uzależniłam od twoich perfum" :D Nie powiem, takie coś bardzo poprawia humor, samoocenę i samo nakręca do uwodzenia i flirtowania ;) dlatego kolejnym krokiem był test w klubach. Tu sytuacja znów różnie. Były bardziej i mniej udane wypady, ale na plus to, że zawsze jak zagadałem to nie zostałem olany, tylko były rozmowy, drinki, pocałunki itp. i mogę powiedzieć, że w ten sposób sam uczyłem się kobiet, innego podejścia do każdej, feromony to ułatwiały a każde kolejne wyjście było bardziej owocne. I nadszedł czas, że poczułem potrzebę czegoś więcej... ;) kupiłem osławione Pheromaxy i co tu dużo pisać, przerosły moje oczekiwania ;) testowane głównie na imprezach, inne działanie niż w przypadku npa - tam najlepiej wychodziły rozmowy, czułem, że rozmówczyni była zainteresowana tym co mówię i rozmowa się zawsze miło kleiła i prowadziła do coraz bliższych relacji, w przypadku phermoaxów jest szybciej i tak „dziko”:D, zabawa na parkiecie dość szybko przeradzała się w namiętne pocałunki i często kończyła się w łóżku ;) oczywiście nie było tak, że stanąłem na środku i kobiety leciały jak muchy do miodu, ale częste były sytuacje, że dziewczyny same z uśmiechem do mnie zagadywały czekając wspólnie w kolejce przy barze, inne uśmiechały się i wymownym wzrokiem zapraszały na parkiet. Później już było z górki prosto do łóżka ;) Okazje same się zaczęły pojawiać niemal wszędzie. Oczywiście każdy może powiedzieć, że takie rzeczy zdarzają się codziennie bez pomocy feromonów, ale dlaczego w takim wypadku nie zdarzały mi się nigdy wcześniej zanim zacząłem ich używać? W dodatku teraz się nie „zdarzają”, ale stały się niemal stałą częścią każdej imprezy. Rozpisałem się aż za bardzo więc kończę, zachęca

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 17 sierpnia 2015, 15:31
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: K.I.
autor:
stosuje feromony od:
2. tygodni
IP: 176.221.121.236
Zdjęcie za zgodą autora
Dawniej trudno mi było uwierzyć w działanie feromonów, nawet jeśli na niektórych stronach internetowych z feromonami były pozytywne opinie. Nigdy nie kupowałam sobie perfum, które by kosztowały więcej niż 50 zł, nie lubię też mieszać perfum. Słyszałam ,że tym droższe feromony tym lepsze, lecz gdy tylko sprawdziłam ceny feromonów, które nie były uznawane za podróbki byłam w szoku. Dlatego zrezygnowałam całkowicie z kupna feromonów, bo uznałam to za stratę pieniędzy. Tydzień temu moja przyjaciółka zamówiła sobie flakon feromonów bezwonnych i z nim przyszła po mnie, ponieważ ustaliłyśmy dzień wcześniej by iść razem do klubu,bo nie chciałyśmy tam przychodzić osobno. Oczywiście wchodząc do mnie pochwaliła mi się nim. Zaczęłam zadawać jej wiele pytań dotyczących tego produktu, przed otwarciem wiedziała tyle co i ja na temat flakonów, więc szczególnej odpowiedzi nie dostałam, więc zebrałam się i wyszłyśmy. Nie przypuszczałam ,że tak się to skończy, ponieważ zazwyczaj jak gdzieś poszłyśmy razem, jakieś obce osoby bardziej na mnie się patrzyły ,bo byłam o głowę wyższa i miewałam zazwyczaj rzucające się w oczy sukienki lub bluzki, tym razem się ubrałam w czerwoną bluzkę z cekinami i mini spódniczkę, natomiast moja przyjaciółka w bawełniany podkoszulek bez dekoltu i spódnicę do kolan. Wtedy prawdę mówiąc byłam pod wrażeniem bo tym razem nie jeden wzrok był skierowany w kierunku mojej przyjaciółki i nie jedna obca osoba rozmawiała z moją psiapsiółą, ja pierwszy raz w życiu byłam znudzona pobytem w klubie. Parę dni temu zdecydowałam się zakupić próbkę bezwonnego feromonu dla kobiet, aby znać jego zalety nawet nie musiałam ,,jeszcze wtedy'' dokonywać zakupu.

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: The EDGE
Opinię dodano: 28 marca 2015, 20:56
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Kamila
autor:
stosuje feromony od:
3. lat i 2. miesięcy
IP: 37.7.105.203
Dla mnie nr 1! Naprawdę odmienił moje życie -zawodowe i prywatne.Już jedno psiknięcie zdecydowanie zwiększa u mnie pewność siebie (czego nie zauważyłam w takim stopniu po BTB). Pomógł mi zwalczyć tzw.lęk sceniczny w pracy. Poprawia mi nastrój, choć przy 2 psiknięciach na początku bywam rozdrażniona i mam zwiększony napęd. Mężczyźni nawet dużo młodsi uganiają się za mną a kobiety lubią ze mną rozmawiać. Uchodzę za osobę atrakcyjną i duszę towarzystwa. Jestem atrakcyjna ale już nie najmłodsza a powodzenie u płci przeciwnej mam takie jak za młodych lat lub nawet większe. Zwykle stosuję 1 psiknięcie (przód szyi bo najlepiej działa jak sama go czuję) razem z kroplą BTB ( tę rozcieram za uszy) Nie wyobrażam sobie już życia bez Edge Woman, naprawdę poprawił moją jakość życia.

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 28 marca 2015, 21:17
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Kamila
autor:
stosuje feromony od:
3. lat i 2. miesięcy
IP: 37.7.105.203
Zaleta- działa. Wada -niestety śmierdzi, ale może tylko mi, bo mam bardzo dobry węch perfumiarza. Gdy pierwszy raz zastosowałam dwa maźnięcia za uchem, nieświadomy feromonów mój mąż zapałał w sypialni takim pożądaniem jakiego nie widziałam przez dwadzieścia lat małżeństwa, choć naogół jest nam całkiem OK. Po skończonym szaleństwie zapytał co to było? Czary- odpowiedziałam pokazujac mu feromony:) Kupiłam też Pheromax men dla niego- ale niestety nie zauważyłam różnicy. Zawsze silnie pozytywnie na mnie działał zapach męża, więc może jego własne są wystarczające. Pferomax używam tylko w sypialni, w pracy boję się używać bo i tak wciąż adorują mnie koledzy, więc nie szukam problemów:)

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 2 czerwca 2015, 23:54
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: Jaro
autor:
stosuje feromony od:
3. miesięcy
IP: 188.33.4.91
Zdjęcie za zgodą autora
Witam wszystkich zainteresowanych feromonami .Chciałbym opisać moje pierwsze kroki z feromonami . Przypadkowo przeczytałem reklamę na stronie www i od tego czasu przeglądałem opinie . Nie byłem przekonany co do produktu ,ale postanowiłem zakupić zestaw Pheromax+BTB i powiem,że po aplikacji byłem bardzo zdziwiony zachowaniem ludzi było to bardzo miłe uczucie zwracając na siebie uwagę nic nie robiąc . Pracuję w branży usługowej mam kontakt zupełnie z obcymi ludźmi i powiem jest duża zmiana w zachowaniu co wcześniej tego nie było .Żona w domu hmm ,stała się bardzo miła, a i sex stał się bardzo ciekawy :))) Polecam dla tych co potrzebują coś zmienić w życiu osobistym i służbowym . Zakupu dokonałem na stronie www.feromony.pl i jestem bardzo zadowolony podejście do klienta rewelacja ,to nie jest żadna reklama co niektórzy mogą z tego opisu wywnioskować ,ale szczera opinia. Jeszcze raz POLECAM bo działa!!!!

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 15 marca 2012, 18:16
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: kpt. Żbik
autor:
stosuje feromony od:
4. lat i 5. miesięcy
IP: 46.112.163.130
Stosuję feromon Pheromax razem z Chikarą już chyba prawie od roku . Mogę teraz bez żadnych emocji i podniecenia powiedzieć z całym przekonaniem , że to działa . U mnie objawiło się to tym , że wszyscy z którymi się spotykam( bez żadnej przesady) ni stąd , ni z owąd po jakimś czasie zaczęli nazywać mnie dyrektorem lub prezesem . Na początku myślałem , że robią sobie jakieś kpiny , ale zauważyłem , że traktują to całkiem serio . Liczą się z moim zdaniem , czasami aż wydaje mi się że do przesady, zupełnie jakbym był jakąś wyrocznią , co nie ukrywam jest czasami uciążliwe .Skuteczność w biznesie niesamowita. Co do podrywu , to wam nie powiem , bo nie w tym celu je stosuję . Mogę tylko powiedzieć, że feromony (przynajmniej u mnie) na 100% działają na starsze kobiety. Najlepsze , że małżonka zawsze po zastosowaniu feromonów , ciągnie mnie do sypialni , bo jej tak pachnie mężczyzną , że nie może się oprzeć . Feromonów nie stosuję codziennie , lecz tylko gdy mam ważne imprezy,spotkania, narady lub konferencje . Stosuję je po kąpieli na gołą skórę , pod pachami , po jednym psiknięciu i na to swoje zwykłe perfumy. Raz użyłem więcej(podwoiłem dawkę), ale to przyniosło efekt odwrotny od zamierzonego. Wszyscy się ode mnie odsuwali - koszmar.Nie można zapomnieć , że feromony mają także wpływ na osobę , która ich używa . Zauważyłem , że generalnie na mnie działają rozweselająco,dodają niesamowicie pewności siebie. Jednak co by nie powiedzieć , to każdy jeśli już się zdecyduje , to musi wypróbować je na sobie . Innej drogi nie ma.

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 29 kwietnia 2013, 15:19
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Łukasz
autor:
stosuje feromony od:
2. lat i 3. miesięcy
IP: 83.24.9.20
Witam wszystkich ! Pheromax to po prostu czysta moc ! To co dzisiaj wydarzyło się podczas mojego dnia to niesamowite, nigdy nie byłem tak pewny siebie jak dzisiaj, dziewczyny oglądały się za mną cały czas, byłem ciagle w centrum uwagi, w ogóle nie wiedziałem czemu mam taką energię wewnętrzną, w ogóle nikt nie starał się mi postawić czoła, gdy zaczynałem coś mówić wszyscy ucichli, dziewczyny które na nikogo nie zwracały uwagi gapiły się na mnie jak w obrazek podczas moich wypowiedzi ! To po prostu bóstwo, najlepsze było tak jak przechodziły koło mnie czasami te same dziewczyny i patrzyły czy zwracam na nie uwagę, to było nieziemskie ! Efekty miałem w sumie od trzeciego razu, to było po prostu super, zadowolony jestem, że jeszcze tyle mam tego specyfiku, gdy rozmawiałem z koleżanką o którą można powiedzieć, że się staram wierciła się i ciagle tupała nogami w miejscu, gdy zwróciłem jej na to uwagę zaczerwieniła się trochę hahah, bawi mnie też, że koledzy mnie obgadywali, nie wiem zazdrość czy co w każdym razie PHEROMAX JEST SUPER !!

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Opinię dodano: 17 maja 2015, 19:03
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: Foxick
autor:
stosuje feromony od:
4. lat i 9. miesięcy
IP: 93.218.44.40
Zdjęcie za zgodą autora
Witam!Kiedys calkiem przypadkowo trafilem na ta strone, szukajac oczywiscie feromonow, ktore raz kupilem w stacjonarnym sex shopie i bardzo podobal mi sie ich zapach. Oczywiscie oprocz zapachu z dzialaniem niewiele mialy wspolnego. A wiec trafiajac na ta strone zainteresowaly mnie produkty tutaj proponowane. Oczywiscie rowniez sceptycznie do tego podchodzilem....myslalem iz to po prostu jedna wielka reklama. Z ciekawosci zamowilem Relationship Magic, nie mocny feromon...do tego dostalem probki np. BTB...Zaczalem natychmiast stosowac te feromony....i powiem Wam szczerze iz moje samopoczucie sie zmienilo na lepsze, i zaczalem poznawac kobiety. Bardzo niedlug potem jak zaczalem testowac probki od feromony.pl i Raltionship Magic, poznalem ex....z ktora bylem potem 2 lata!!Bylem szczesliwy. Nagle wszystko sie zmienilo. Zawsze mialem trudnosci z flirtem i jakos nie przyciagalem kobiet. Po zastosowaniu feromownow zakupionych tutaj wszystyko sie zmienilo, Potem zamawialem nastepne prdukty. Naprawde polecam!!Mysle ze kazdy zainteresowany tematem powinnien choc sprubowac!! Lepiej zaplacic pare zloty wiecej i miec cos dobre jakosciowo, nic cos taniego z sex shopu, co wogole feromonow nie zawiera...

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:




Łączna ilość opinii: 473


Zobacz również: opinie ekspertów »

oraz opinie wideo:
Opinia wideo Dawida | Opinia wideo Grzegorza | Opinia wideo Krzysztofa | Opinia wideo Doroty | Opinia wideo Kasi
 

O feromonach | Feromony - porównanie produktów | Nasza oferta | Gwarancja satysfakcji | Czas realizacji | Dyskretna paczka | Opinie klientów | Napisz do nas

Inter Technologie Polska. Feromony od 1997 roku.
www.feromony.pl

zamknij
imieniny
Dziś obchodzimy imieniny Sabiny i Jana. Ci szczęściarze kupują u nas 15% taniej! Masz imieniny? Zrób sobie prezent! »
zamknij

Znajdziesz nas w Google+


Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.
[x] Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce. Rozumiem.
ZAMÓW TERAZ:  71 718 32 01