feromony
ODKRYJ SEKRET POWODZENIA
 Feromony - Gwarancja skuteczności
feromony miłości
 
 
 
 
aktualnie znajdujesz się na podstronie:
www.feromony.pl » Informacje techniczne » Opinie naszych klientów
Twój koszykKontakt z nami
Czy wiesz dlaczego stali klienci kupują markowe feromony miesiąc za miesiącem? Ponieważ feromony zmieniają życie ludzi!

Możesz w to wierzyć lub też nie, ale wszystkie opinie przedstawione w serwisie Feromony.pl są prawdziwe. To autentyczne wypowiedzi naszych klientów, przesłane do nas w ciągu ostatnich lat. Niektórzy z nich decydują się na zamieszczenie swojego adresu e-mail, numeru Gadu-Gadu, bądź Skype. Niektórzy w zamian za gratis zgadzają się zamieścić zdjęcie.

Czy ty Też chcesz otrzymać gratis? Dodaj teraz swoją opinię!

Autentyczne opinie naszych klientów:
Pokazuj: wszystkie opinie | tylko opinie kobiet | tylko opinie mężczyzn
Sortuj wg: v daty dodania
Opinia Klienta:
Feromony: BTB
Opinię dodano: 4 maja 2011, 19:16
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: A.
autor: A.
stosuje feromony od:
3. lat i 2. miesięcy
IP: 95.160.110.170
Zdjęcie za zgodą autora
Hej!Polecam jak najbardziej. Nie dość, że poprawiły mi samopoczucie na co dzień to działają też we wszelkich kontaktach z innymi ludźmi. :)

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Komentarze internautów:
Jesteś pewna że to fery tak działają a nie świadomośc że je używasz, Ja myślę że to świadomośc używania feromonów no i Twoja nieziemska uroda., ~ZEDAR (2011-05-21 11:46), IP: 95.49.64.196
takiej dziewczynie nie potrzeba feromonów, wygląd dwa słowa i już marzą o Tobie pozdrawiam, ~anbleyd@wp.pl (2012-04-28 23:04), IP: 83.20.162.119
@zedar: to nie jest tak, że to magia, ale czuję się na pewno bardziej otwarta, pewna siebie, mam lepszy humor. Zmieniło się to po tym jak zaczęłam je stosować :) Dziękuję za miły komentarz, dopiero dzisiaj zobaczyłam :), ~A. (2013-09-02 23:02), IP: 95.160.36.132
@anbleyd: dziękuję za tak przyjemne słowa :), ~A. (2013-09-02 23:04), IP: 95.160.36.132
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: Alchemy
Opinię dodano: 3 lipca 2013, 13:58
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Kinga
autor: Kinga
stosuje feromony od:
9. miesięcy
IP: 37.225.26.142
Jestem zachwycona :) jestem bardzo atrakcyjna kobieta i zawsze miałam powodzenie zamówiłam produkt bo jestem mężatką juz 7 lat i mimo ze czuje ze się nadal podobam mężowi to po urodzeniu dziecka trochę moje siły i feromony seksapilu wyparowały mimo ze ciało zostało bez zmian:-) kiedy użyłam feromonów mój mąż odrazu zareagował i zaczal zbliżać się co chwile fizycznie i ja dostałam takiej energi seksapilu co przed porodem :-) gorąco polecam na nas działa niesamowicie zadowolona Kinga

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 30 lipca 2012, 18:34
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: Paweł
autor: Paweł
stosuje feromony od:
2. lat i 11. miesięcy
IP: 83.26.126.176
Zdjęcie za zgodą autora
Domyślam się jak bardzo nieufni ludzie potrafią w takich sprawach być dlatego w załączniku przesyłam moje zdjęcie wraz ze zgodą na jego umieszczenie przy opinii. Być może dzięki temu potencjalny klient uwierzy i pomoże mu to podjąć decyzję o zakupie.

Postaram się w skrócie (choć to będzie trudne;)) opisać moją już niemal roczną przygodę z feromonami. Z góry uprzedzam, że w wielu miejscach będzie szowinistyczna i może nie wszystkim kobietom przypaść do gustu. Mój pierwszy wybór padł na NPA i jak wiele osób podchodziłem sceptycznie do tego typu produktów, ale lubię żyć wedle zasady, że "wszystkiego trzeba w życiu spróbować" i nawet jeśli nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi. Pierwsze dni były różne, używałem NPA z mocnymi perfumami i starałem się częściej kręcić w miejscach publicznych, ale nie było żadnego efektu "rzucania się" obcych kobiet na szyję, dawania numerów, zagadywania itp. Inaczej sprawa się miała w pracy :D stosowałem NPA każdego dnia i mniej więcej po 2 tygodniach, koleżanka z którą pracuje rozmawiała ze mną na tematy dotyczące spraw baaardzo intymnych i otwarcie mówiła co by ze mną zrobiła w łóżku :D wtedy nasunął mi się pierwszy wniosek, że im dłużej ktoś przebywa w zasięgu moich feromonów tym ich działanie jest skuteczniejsze :) u innych koleżanek z pracy też dało się zauważyć dużo przyjaźniejsze nastawienie, częstsze przychodzenie żeby pogadać o byle czym, częsty śmiech z byle czego, a kilka razy się nawet zdarzył tekst w stylu: "Posiedze jeszcze tu przy tobie, bo sie uzależniłam od twoich perfum" :D Nie powiem, takie coś bardzo poprawia humor, samoocenę i samo nakręca do uwodzenia i flirtowania ;) dlatego kolejnym krokiem był test w klubach. Tu sytuacja znów różnie. Były bardziej i mniej udane wypady, ale na plus to, że zawsze jak zagadałem to nie zostałem olany, tylko były rozmowy, drinki, pocałunki itp. i mogę powiedzieć, że w ten sposób sam uczyłem się kobiet, innego podejścia do każdej, feromony to ułatwiały a każde kolejne wyjście było bardziej owocne. I nadszedł czas, że poczułem potrzebę czegoś więcej... ;) kupiłem osławione Pheromaxy i co tu dużo pisać, przerosły moje oczekiwania ;) testowane głównie na imprezach, inne działanie niż w przypadku npa - tam najlepiej wychodziły rozmowy, czułem, że rozmówczyni była zainteresowana tym co mówię i rozmowa się zawsze miło kleiła i prowadziła do coraz bliższych relacji, w przypadku phermoaxów jest szybciej i tak „dziko”:D, zabawa na parkiecie dość szybko przeradzała się w namiętne pocałunki i często kończyła się w łóżku ;) oczywiście nie było tak, że stanąłem na środku i kobiety leciały jak muchy do miodu, ale częste były sytuacje, że dziewczyny same z uśmiechem do mnie zagadywały czekając wspólnie w kolejce przy barze, inne uśmiechały się i wymownym wzrokiem zapraszały na parkiet. Później już było z górki prosto do łóżka ;) Okazje same się zaczęły pojawiać niemal wszędzie. Oczywiście każdy może powiedzieć, że takie rzeczy zdarzają się codziennie bez pomocy feromonów, ale dlaczego w takim wypadku nie zdarzały mi się nigdy wcześniej zanim zacząłem ich używać? W dodatku teraz się nie „zdarzają”, ale stały się niemal stałą częścią każdej imprezy. Rozpisałem się aż za bardzo więc kończę, zachęca

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 15 marca 2012, 18:16
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: kpt. Żbik
autor: kpt. Żbik
stosuje feromony od:
3. lat i 1. miesięcy
IP: 46.112.163.130
Stosuję feromon Pheromax razem z Chikarą już chyba prawie od roku . Mogę teraz bez żadnych emocji i podniecenia powiedzieć z całym przekonaniem , że to działa . U mnie objawiło się to tym , że wszyscy z którymi się spotykam( bez żadnej przesady) ni stąd , ni z owąd po jakimś czasie zaczęli nazywać mnie dyrektorem lub prezesem . Na początku myślałem , że robią sobie jakieś kpiny , ale zauważyłem , że traktują to całkiem serio . Liczą się z moim zdaniem , czasami aż wydaje mi się że do przesady, zupełnie jakbym był jakąś wyrocznią , co nie ukrywam jest czasami uciążliwe .Skuteczność w biznesie niesamowita. Co do podrywu , to wam nie powiem , bo nie w tym celu je stosuję . Mogę tylko powiedzieć, że feromony (przynajmniej u mnie) na 100% działają na starsze kobiety. Najlepsze , że małżonka zawsze po zastosowaniu feromonów , ciągnie mnie do sypialni , bo jej tak pachnie mężczyzną , że nie może się oprzeć . Feromonów nie stosuję codziennie , lecz tylko gdy mam ważne imprezy,spotkania, narady lub konferencje . Stosuję je po kąpieli na gołą skórę , pod pachami , po jednym psiknięciu i na to swoje zwykłe perfumy. Raz użyłem więcej(podwoiłem dawkę), ale to przyniosło efekt odwrotny od zamierzonego. Wszyscy się ode mnie odsuwali - koszmar.Nie można zapomnieć , że feromony mają także wpływ na osobę , która ich używa . Zauważyłem , że generalnie na mnie działają rozweselająco,dodają niesamowicie pewności siebie. Jednak co by nie powiedzieć , to każdy jeśli już się zdecyduje , to musi wypróbować je na sobie . Innej drogi nie ma.

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 29 kwietnia 2013, 15:19
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Łukasz
autor: Łukasz
stosuje feromony od:
11. miesięcy
IP: 83.24.9.20
Witam wszystkich ! Pheromax to po prostu czysta moc ! To co dzisiaj wydarzyło się podczas mojego dnia to niesamowite, nigdy nie byłem tak pewny siebie jak dzisiaj, dziewczyny oglądały się za mną cały czas, byłem ciagle w centrum uwagi, w ogóle nie wiedziałem czemu mam taką energię wewnętrzną, w ogóle nikt nie starał się mi postawić czoła, gdy zaczynałem coś mówić wszyscy ucichli, dziewczyny które na nikogo nie zwracały uwagi gapiły się na mnie jak w obrazek podczas moich wypowiedzi ! To po prostu bóstwo, najlepsze było tak jak przechodziły koło mnie czasami te same dziewczyny i patrzyły czy zwracam na nie uwagę, to było nieziemskie ! Efekty miałem w sumie od trzeciego razu, to było po prostu super, zadowolony jestem, że jeszcze tyle mam tego specyfiku, gdy rozmawiałem z koleżanką o którą można powiedzieć, że się staram wierciła się i ciagle tupała nogami w miejscu, gdy zwróciłem jej na to uwagę zaczerwieniła się trochę hahah, bawi mnie też, że koledzy mnie obgadywali, nie wiem zazdrość czy co w każdym razie PHEROMAX JEST SUPER !!

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 29 sierpnia 2011, 15:18
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: ona 80
autor: ona 80
stosuje feromony od:
2. lat i 7. miesięcy
IP: 91.225.135.254
Zdjęcie za zgodą autora
dzialaaaaaaaaaaaaaaaaa ! szok ! działa na facetów :)

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Komentarze internautów:
PRZY TOBIE NIC BYM NIE POTRZEBOWAL !, ~PIOTREK (2011-09-09 15:59), IP: 188.146.172.7
Popieram ;), ~Kacper (2013-02-10 22:04), IP: 89.74.26.179
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Opinia Klienta:
Feromony: The EDGE
Opinię dodano: 4 czerwca 2013, 17:04
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: goja
autor: goja
stosuje feromony od:
Roku i 0. miesięcy
IP: 217.212.230.48
The Edge są naprawde super. Skorzystałam z nich pierwszy raz na koncercie i było suuuuper. Czułam sie wyluzowana mimo ze nie znałam nikogo a ludzie chetnie ze mna rozmawiali i smiali sie do mnie. Naprawde sa super. Teraz zakupiłam BTB i mam zamiar spróbowac ich z moimi ulubionymi perfumami. Dam znac jak działają. Ogólne nastawienie bardzo pozytywne.

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 2 lutego 2014, 14:37
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: FreD1975
autor: FreD1975
stosuje feromony od:
10. miesięcy
IP: 31.175.173.29
Stosowałem kilka różnych feromonów (wszystkie z tego sklepu). Moje spostrzeżenia są następujące (kolejność od najbardziej skutecznych, wg. mnie): 1. Pheromax oxytocin (działanie przekracza najśmielsze oczekiwania - kobiety, zarówno te na których mi zależy jak i te spotkane przypadkowo: w kasie, sklepie, poczcie - "jedzą z ręki". Jesli mam coś do załatwienia - nic skuteczniej nie pomaga ;)). 2. NPA - to jest max uwodzenia (kobiety mijajce się oglądają, własna kobieta jest uległa jak nigdy). 3. Pheromax (zwykły) - od niego zaczynałem i działa (w porównaniu z powyższymi subtelniej ale efekt jest widoczny - idealne feromony by zacząć przygodę z tymi środkami). 4. BTB - to jest lekki środek, bardziej "rozluźniający atmosferę" ale... w czasie zbliżeń, kobieta jest zdolna do robienia tego czego normalnie nie robi ;)). Te produkty znam bo używam. Troche brak uniwersalnego opakowania (trzeba bawić się w laboranta), ekstra opakowanie Pheromaxu nie specjalnie się nadaje do użycia NPA (za duża dawka spryskiwacza), choć do BTB jak najbardziej. Ja nie mieszam feromonów z perfumami (perfumy oddzielnie a feromony aplikuje oddzielnie - uważam to za najskuteczniejszą metodę)

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 29 listopada 2011, 12:44
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: mateusz256
autor: mateusz256
stosuje feromony od:
2. lat i 4. miesięcy
IP: 83.25.19.19
Zdjęcie za zgodą autora
zamówiłem próbkę dzisiaj użyłem pierwszy raz i jestem w szoku ludzie zachowują się naprawde inaczej szczerze polecam obsługa klienta poprostu klasa światowa

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 26 maja 2012, 13:02
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: Karolka
autor: Karolka
stosuje feromony od:
2. lat i 1. miesięcy
IP: 89.161.20.159
Zdjęcie za zgodą autora
Witam:) Używam tych feromonów ok 2-3tyg i widzę ogromną różnicę :D Szef w pracy pyta czy zmmieniłam perfumy i na jakie,zaczyna wręcz ze mną flirtować... Mój były(sytuacja była nieciekawa kiedy się rozstawaliśmy),kiedy spotkaliśmy się ze wspólnymi znajomymi,zaczął sie do mnie normalnie odzywać-teraz dzwoni,pisze.. :D Generalnie: feromony działają!!! Sama lepiej się czuję,jestem bardziej towarzyska i pewniejsza siebie:) Ale jedna uwaga,można stosować kilka kropli albo jedną ale na każdego z otoczenia inaczej działają-np. jedna kropla jest wyczuwalna dla jednego faceta,dla drugiego nie... to zauważyłam,więc trzeba pokombinować żeby dobrać optymalna dawkę.Miałam wcześniej the edge,ale te są 100 razy bardziej skuteczne. Teraz będę chciała połączyć pheromax z btb... Napiszę później jakie efekty.Jeszcze warto wspomnieć o bardzo profesjonalnej obsłudze feromony.pl.Pozdrawiam wszystkich!

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: BTB
Opinię dodano: 31 maja 2013, 16:16
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Agu
autor: Agu
stosuje feromony od:
Roku i 9. miesięcy
IP: 109.255.32.41
:) wzasadzie smialo moge powiedziec ze bez watpienia ma wplyw na samopoczucie co wzasadzie wplywa na relacje z innymi,na podstawie wlasnego doswiadczenia musze dodac ze mile jestem zaskoczona dzialaniem ktorego nie jestem w stanie zabardzo opisac chyba..w zestawieniu z kilkoma innymi produktami ktore postanowilam wyprobowac z czystej ciekawosci :) wiem ze ten produkt przypadl mi do gustu najbardziej

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: The EDGE
Opinię dodano: 9 stycznia 2014, 18:14
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Ekonomistka
autor: Ekonomistka
stosuje feromony od:
3. lat i 2. miesięcy
IP: 185.15.81.8
Po raz kolejny wracam do Was, gdyż wciąż Was potrzebuję... Feromony - magia która ponad 3 lata temu pokolorowała mój świat. Znów tu jestem. Wracam za każdym razem jak tylko kończy się buteleczka. Wierzcie lub nie, ale wolę feromony od drogich ciuchów czy butów. Z nimi - ZAWSZE MAM PEWNOŚĆ że się uda ! Odkąd jestem z Wami ? Od kiedy mój chłopak 3 lata temu użył feromonów (potem się przyznał) a ja zwariowałam na jego punkcie i tak mi zostało. Teraz głównie ja używam, bo to daje nam nieziemski seks a mnie dodaje jeszcze pewności siebie w pracy. Owszem, robię przerwy ale zawsze wracam i mam nadzieję że zawsze będzie istnieć feromony.pl bo: " towar, to trza wiedzieć gdzie kupować żeby był dobry"!!! :)

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 13 kwietnia 2014, 22:20
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: karolina
autor: karolina
stosuje feromony od:
3. lat i 2. miesięcy
IP: 86.74.23.129
jest pewien mezczyzna ktory mi sie podoba, ale niestety nie chce ze mna byc, bo jest duza roznica wieku. ostatnio w pracy zaaplikowalam RM i pheromax....efekt byl oszalamiajacy. on byl jak pod wplywem narotyku...niestety teraz boi sie ze mna spotkac, bo boi sie swojej reakcji,za bardzo go podniecam ale niestety ma problem zeby byc ze mna w zwiazku przez ta roznice wieku. mysle ze zastosuje teraz BTB zeby troche oswoic go ze soba....

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: BTB
Opinię dodano: 13 stycznia 2011, 11:33
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: Enyam
autor: Enyam
stosuje feromony od:
3. lat i 2. miesięcy
IP: 82.168.68.137
Zdjęcie za zgodą autora
Obiecalam, ze napisze po wybrobowaniu tych feromonow, wiec pragne zamiescic ta krotka notatke. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona dzialaniem substancji. Uzylam feromonow dozujac 4 krople (dwie za uszami i dwie w okolicach nosa)pierwsze co stwierdzilam, to iz moje samopoczucie uleglo zmianie, nie moglam zdjac usmiechu z twarzy. nastepnie udalam sie na zakupy. jestem osoba atrakcyjna fizycznie i stosunkowo czesto przyciagam do siebie mezczyzn, jednakze nigdy w takim stopniu, jak w tedy w sklepie. stojac przy kasie zauwazylam, ze jeden mezczyzna bacznie mi sie przyglada. wychodzac ze sklepu stanal na przeciwko mnie w bezruchu i patrzyl sie prosto w oczy jakby chcial cos powiedziec, odwrocilam glowe i wyszlam. Mezczyzna podazal za mna i po pewnym czasie zapytal o numer telefonu. bylam bardzo zaskoczona takim zachowaniem. Tego samego dnia wieczorem widzialam sie z chlopakiem, jego zachowanie dalo mi do myslenia, zachowywal sie tak, jakby nigdy mnie nie widzial i nie odstepowal na krok.. dziwne, bo przeciez widujemy sie codziennie. Nie wspomne, co potem dzialo sie w sypialni.. Trzesienie ziemi :) POLECAM!

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Komentarze internautów:
mi tam nie trzeba zawsze jestem gotowy, ~daniel19780531@interia.pl (2011-09-01 10:37), IP: 188.33.226.59
... stosunkowo... na krok... bez komentarza, ~hunter (2013-08-28 12:08), IP: 176.97.253.1
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Opinię dodano: 26 lutego 2014, 11:40
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Nicki
autor: Nicki
stosuje feromony od:
6. lat i 6. miesięcy
IP: 212.244.241.20
Jakiś czas temu kupiłam Relationship Magic. Przyznam szczerze, że kupiłam go po to, żeby uwieść chłopaka, który jakis czas temu zawrócił mi w głowie. Widać było, że jest zainteresowany, ale jakoś nasze kontakty ciągle stały w martwym punkcie. Byłam juz w lekkiej desperacji dlatego postanowiłam wypróbować feromony. Po użyciu tych feromonów na zmianę z PHEROMAX (kupiłam próbkę)sprawy ruszyły lawinowo. Po dwóch aplikacjach zauważyłam zmianę w stosunku chłopaka, a teraz widzę jak bardzo jest mną oczarowany. Dosłownie oczu nie może ode mnie oderwać :) Relationship Magic stosuję również na codzień w pracy. I tu znowu ogromne zaskoczenie. Szef, który zwykle krytykował moją pracę i wytykał mi błędy teraz przyjmuje moja pracę bez uwag. A to ogromny postęp. To naprawdę działa. JEśli tylko finanse mi to pozwola kupię pheromax w normalnej pojemności, żebym mogła cieszyc sie nimi dłużej, a Relation MAgic kupię na pewno znowu, jak tylko zobaczę "dno" w mojej buteleczce. POLECAM! To naprawdę działa.

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Opinia Klienta:
Feromony: NPA
Opinię dodano: 25 marca 2013, 11:27
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: pucinii
autor: pucinii
stosuje feromony od:
2. lat i -1. miesięcy
IP: 153.19.192.167
Zdjęcie za zgodą autora
Feromony NPA używam od prawie roku. Co mogę o nich powiedzieć? Na pewno zwiększają pewność siebie, zauważyłem, że po ich zastosowaniu zmieniają moją osobę na plus. Według mnie, po ich użyciu, ludzie postrzegają nas jako bardziej pewnych siebie, skłonnych do nowych wyzwań, czy też szaleństw. W połączeniu z Pheromaxem (posiadałem próbkę 1ml) działają lepiej na kobiety, dostajemy jakby 20 dodatkowych punktów do atrakcyjności. Do zakupionego zestawu dostałem również próbkę The EDGE (działa jak NPA + bardzo ładny zapach) oraz Chikary, która na 100% działa jako feromon społecznościowy. Po jej użyciu prowadzący zajęcia stali się dla mnie bardziej mili, a jeden z nich, który normalnie nie jest skory do pomocy, z uśmiechem zaczął mi tłumaczyć pewną rzecz po zajęciach. Tego samego dnia, koleżanka z grupy, obok której siedziałem ciągle mnie zagadywała, była bardzo wesołą i mówiła wszystkim, jak bardzo czuć wiosnę w powietrzu :) Polecam wszystkim, na pewno się nie zawiedziecie!

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 14 maja 2011, 14:32
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: agata
autor: agata
stosuje feromony od:
3. lat i 8. miesięcy
IP: 87.205.1.148
Zdjęcie za zgodą autora
Produkt moim zdaniem dziala swietnie, zuzylam juz 3 flakony. Ostatnio jednak zamowilam btb, ktory rowniez jest bardzo skuteczny(efekt byl nawet oszalamiajacy, jednak moglo byc to efektem roznych czynnikow;-))Obecnie nie wyobrazam sobie wyjscia bez uzycia feromonow, polecam!

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 10 października 2011, 19:20
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: Marcin
autor: Marcin
marcinos198010
IP: 109.95.144.76
Zdjęcie za zgodą autora
Przed zakupem feromonów postanowiłem zrobić własny test, który poniżej opisze. Poszedłem sobie do perfumerii i poprosiłem panią sprzedawczynie o pomoc w wyborze perfum dla kolegi. Rozmawialiśmy pani była miła i coś tam mi oferowała jakie zapachy mogą podobać się kobiecie – ogólnie odczucia ok, ale rozmowa taka typowa – to było jakieś 3 tygodnie temu. Zamówiłem pheromax na tej stronie i przyznaje, że bardzo szybka przesyłka i towar dobrze zapakowany. Użyłem jedną aplikacje pheromaxu i poszedłem znowu do tej samej perfumerii, prosząc tę samą panią o pomoc w doborze perfum i jakie z tego wnioski wyciągnąłem: Rozmowa przebiegała inaczej niż te 3 tygodnie temu. Pani była nadzwyczaj miła i bardzo rozmowna nie tylko na tematy perfum ale ogólnie, mogę nawet stwierdzić, że miał miejsce delikatny flirt z jej strony mimo tego, że była mężatką. Opowiadała różne rzeczy, śmialiśmy się i co mnie zaskoczyło na końcu (nie kupiłem żadnych perfum) pani powiedziała mi, że z różnymi klientami na codzień ma do czynienia ale rzadko zdarzają się jej tacy klienci jak ja od których emanuje taka pozytywna energia. Mówiła to z takim zawstydzeniem w głosie jakby sama nie wiedziała dlaczego to mówi. Dlatego uważam, że te feromony działają ale też nie można oczekiwać jakiś cudów. Po prostu poprawiają one pewność siebie i mają wpływ na kobiety w powiązaniu z Twoja naturalnością. Podstawowa zasada to samemu testować z feromonami i bez i wyciągać wnioski i porównania. Powiem szczerze polecam. Bardzo chętnie podziele się z innymi opiniami na temat feromonów. Możecie pisać do mnie i podzielimy się spostrzeżeniami w tym temacie. Pozdrawiam

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 17 października 2010, 13:18
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: y.
autor: y.
stosuje feromony od:
4. lat i 2. miesięcy
IP: 83.20.17.57
Zdjęcie za zgodą autora
Na mnie podziałał :) nie wiem czy to moja naiwność i siła podświadomośc i czy faktycznie sprawka feromonów, ale DZIAŁA!! Ja zastosowałam je jako pomoc w walce z depresją i mogę wyraźnie stwierdzić, że ten specyfik poprawia nastrój i samoocene, człowiekowi łatwiej jest pozytywnie myśleć:) Samopoczucie jest rewelacyjne i może też to po części przyciąga innych:) Mi udało się poderwać najpiękniejszą kobietę na świecie i to dobre samopoczucie napewno miało duży wpływ na ten fakt:) Cena tylko 3 a to dlatego że wiadomo każdy chciałby taniej :D ale podsumowując produkt jest warty tego ile się za niego płaci. biorąc pod uwagę, że próbka starczyła mi na kilka miesięcy!! Jestem gotowa zakupić nowy pheromax, dużą buteleczkę i mam nadzieje że nie będę nimi rozczarowana :) wszystkim niezdecydowanym polecam zakupienie próbek:) pozdrawiam

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Komentarze internautów:
poderwałaś najpiękniejszą kobietę na świecie? hmm... to źle - mogłaś zostawić ją mnie, albo innemu facetowi., ~bolilolo (2010-11-02 14:51), IP: 83.22.135.191
cena to 5 za taki produkt, ~sajlos (2010-11-18 18:13), IP: 88.135.169.131
Najpierw piszesz, ze poderwales najpiekniejsza kobiete na swiecie... a dalej stajesz sie kobieta piszac - "Jestem gotowa zakupić...", "... nie będę nimi rozczarowana ...". Cos tutaj nie pasuje., ~Duch (2010-12-04 17:01), IP: 81.190.18.240
A jak ogólnie damski pheromax działa na kobiety?, ~edzik (2010-12-26 19:54), IP: 81.219.56.51
-Edzik generalnie pheromax wpływa na nastrój użytkownika (moje odczucia) co pociąga za sobą pozytywną reakcję otoczenia- to coś na zasadzie: jeśli jesteś uśmiechnięty inni też się do Ciebie uśmiechają. Ja odczuwam po ich użyciu 'stan zadowolenia' i zapewne wysyłam wtedy więcej "pozytywnej energii". Dziewczyny heteroseksualne zazwyczaj są milsze, komplementują, są przyjaźnie nastawione. Natomiast bi lub homo analogicznie jak mężczyzni -bardziej skupiają swoją uwagę na mojej osobie, są pozytywnie nastawione:) Ja generalnie zetknęłam się z opinią, że feromony pomagają wyjść z depresji- i z tego powodu je zakupiłam, a reszta wyszła tak przy okazji..;) polecam Ci zakupić próbkę pheromaxu kosztuje 38zł a starczy ona by dowiedzieć się czy te feromony są dla Cibie. Duch- to co Ci nie pasuje to niestety Twoje problemy z czytaniem. nigdzie nie napisałam "poderwałem". bolilolo- dla Ciebie źle. Ale dla mnie nie :p może Ty lubisz dzielić się kobietami z innymi, ale dla mnie takie zachowanie podchodzi pod patologie.., ~y. (2011-05-07 18:09), IP: 83.25.167.185
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 23 lutego 2011, 22:57
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: mila
autor: mila
stosuje feromony od:
3. lat i 4. miesięcy
IP: 89.229.60.84
Zdjęcie za zgodą autora
po 3 miesiącach mogę stwierdzić że działa:) i to bardzo... polecam raz jeszcze

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Łączna ilość opinii: 417
Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Następna »


Zobacz również: opinie ekspertów »

oraz opinie wideo:
Opinia wideo Dawida | Opinia wideo Grzegorza | Opinia wideo Krzysztofa | Opinia wideo Doroty | Opinia wideo Kasi
 

O feromonach | Feromony - porównanie produktów | Nasza oferta | Gwarancja satysfakcji | Czas realizacji | Dyskretna paczka | Opinie klientów | Napisz do nas

Inter Technologie Polska. Feromony od 1997 roku.
www.feromony.pl

imieniny
Dziś obchodzimy imieniny Adolfa i Tymona. Ci szczęściarze kupują u nas 15% taniej! Masz imieniny? Zrób sobie prezent! »
zamknij

Znajdziesz nas w Google+


 
W tej chwili żaden z naszych konsultantów nie jest dostępny,
ale jeśli wyślesz nam e-mail, odpiszemy w poniedziałek.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.