feromony
ODKRYJ SEKRET POWODZENIA
 Feromony - Gwarancja skuteczności
feromony miłości
 
 
 
 
aktualnie znajdujesz się na podstronie:
www.feromony.pl » Informacje techniczne » Opinie naszych klientów
Twój koszykKontakt z nami
Czy wiesz dlaczego stali klienci kupują markowe feromony miesiąc za miesiącem? Ponieważ feromony zmieniają życie ludzi!

Możesz w to wierzyć lub też nie, ale wszystkie opinie przedstawione w serwisie Feromony.pl są prawdziwe. To autentyczne wypowiedzi naszych klientów, przesłane do nas w ciągu ostatnich lat. Niektórzy z nich decydują się na zamieszczenie swojego adresu e-mail, numeru Gadu-Gadu, bądź Skype. Niektórzy w zamian za gratis zgadzają się zamieścić zdjęcie.

Czy ty Też chcesz otrzymać gratis? Dodaj teraz swoją opinię!

Autentyczne opinie naszych klientów:
Pokazuj: wszystkie opinie | tylko opinie kobiet | tylko opinie mężczyzn
Sortuj wg: v daty dodania
Opinia Klienta:
Feromony: BTB
Opinię dodano: 26 lutego 2012, 18:31
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: leszekart
autor:
stosuje feromony od:
2. lat i 9. miesięcy
Gadu-Gadu:
IP: 31.175.217.204
Zdjęcie za zgodą autora
no cóż, jak wielu z niepewnością podchodziłem do BTB, na próbę kilka kropel, najpierw testowałem na znajomych, i muszę powiedzieć że koleżanka w pubie z cichej dziewczyny stała się jak nigdy osobą rzeczywiście wygadaną i odważną, Nie należę do osób stłumionych w sobie, więc wybrałem sie na dyskotekę, użyłem BTB i dodatkowo Chikary, powiem to tak, z racji wieku może to nie działa na młodzież i nawet bym nie chciał, ale zaraz przy wejściu po krótkiej rozmowie z "bramkarzami" zauważyłem że traktują mnie jak " prawie" vipa. Dodatkowo barmam z dyskoteki po zagadnięciu że nie ma krzesła przy stoliku ,momentalnie to nadrobił. Nie wiem czy to do końca działanie mieszanki która spróbowałem i choć kontakty i poznawanie z ludzmi mam dobre to mogę powiedzieć że BTB to spotęgowało. Oczywiście same BTB nie wystarczy, nawet z połączeniem. Jeżeli dbamy o siebie i zachowujemy się odpowiednio to od kontaktu wzrokowego do bliżeszgo jest bardzo blisko, trzeba też wyczuć dozowanie kropelek, metoda prób i błędów, ale działaja z pewnością i uważam zakup za udany.Polecam

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Opinia Klienta:
Feromony: BTB
Opinię dodano: 4 maja 2011, 19:16
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: A.
autor:
stosuje feromony od:
3. lat i 10. miesięcy
IP: 95.160.110.170
Zdjęcie za zgodą autora
Hej!Polecam jak najbardziej. Nie dość, że poprawiły mi samopoczucie na co dzień to działają też we wszelkich kontaktach z innymi ludźmi. :)

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Komentarze internautów:
Jesteś pewna że to fery tak działają a nie świadomośc że je używasz, Ja myślę że to świadomośc używania feromonów no i Twoja nieziemska uroda., ~ZEDAR (2011-05-21 11:46), IP: 95.49.64.196
takiej dziewczynie nie potrzeba feromonów, wygląd dwa słowa i już marzą o Tobie pozdrawiam, ~anbleyd@wp.pl (2012-04-28 23:04), IP: 83.20.162.119
@zedar: to nie jest tak, że to magia, ale czuję się na pewno bardziej otwarta, pewna siebie, mam lepszy humor. Zmieniło się to po tym jak zaczęłam je stosować :) Dziękuję za miły komentarz, dopiero dzisiaj zobaczyłam :), ~A. (2013-09-02 23:02), IP: 95.160.36.132
@anbleyd: dziękuję za tak przyjemne słowa :), ~A. (2013-09-02 23:04), IP: 95.160.36.132
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: BTB
Opinię dodano: 18 lipca 2014, 13:47
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Sławomir
autor:
stosuje feromony od:
4. lat i 2. miesięcy
mementor1152@wp.pl
Gadu-Gadu:
Tel: 788057348
IP: 78.10.194.129
Po oglądnięciu filmu "Pachnidło" Zacząłem się interesować tematyką zapachów, feromonów. Trafiłem wtedy na tą stronę. Poszperałem, wydało mi się to mocno naciągane... opinie użytkowników nigdy nie były w stanie mnie przekonać(przecież każdy może je napisać!). Na studiach poznałem znajomego który z niebywałą łatwością nawiązywał kontakty z kobietami... wręcz lgnęły do niego. Pomyślałem że tak średniej urody facet musi albo być bajecznie bogaty albo ma jakiś trick. Po zapoznaniu się z nim i postawionych paru kolejkach w barze zdradził mi swój sekret... FEROMONY. Po powrocie do domu zamówiłem od razu. Po ich otrzymaniu poszedłem do mojego ulubionego klubu w moim mieści. Siadam przy barze, zamawiam drinka, barmanka milo się uśmiecha. Myślę.. ją znam więc nic takiego. Do baru podchodzą inne osoby , spory przemiał. Podchodzą dwie piękne dziewczyny w tym zjawiskowa brunetka. Zamawia napój a spogląda na mnie naprawdę zachęcającym wzrokiem, wręcz kuszącym, zaczepnym i zachęcającym do rozmowy. Poczułem ciekawy przypływ odwagi i podszedłem do tych dziewczyn patrząc się non stop na brunetkę. Rozmowa się kleiła, śmiech, szybkie zmiany tematów, super nastrój. Jej koleżanka widząc że dobrze nam się rozmawia zostawiła nas samych. Poszliśmy na parkiet, tańczyliśmy w zmysłowym wręcz transie. Pocałunki szybko zamieniły się w namiętny taniec, wręcz erotyczny. Mówiła mi non stop że czuje jakby znała mnie od dawna i że jestem niesamowicie pociągający... co było dalej... To już chyba wiadomo!:p Dla każdego kto ciągle ociąga się się z zakupem feromonów. Inwestycja niewielka a zwrot inwestycji w 100% pewny! Polecam każdemu bez znaczenia na płeć :) warto, to naprawdę działa :)

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Opinia Klienta:
Feromony: Chikara
Opinię dodano: 11 września 2014, 18:22
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: ginekolog
autor:
stosuje feromony od:
6. miesięcy
IP: 31.61.138.86
Jestem ginekologiem z wieloletnim doświadczeniem zawodowym, posiadam rozbudowaną praktykę w związku z powyższym mam kontakt z wieloma kobietami . Nie jest tajemnicą ,że dobry kontakt zwiększa ilość pacjentek w gabinecie.Na początek postanowiłem zakupić PHREROMAX.Pierwszy raz użyłem ich na wczasach nie informując mojej żony. Po spryskaniu się nimi (bardzo delikatnie)pokrywając ich zapach perfumami, moja żona zaczęła się zachowywać w sposób dziwny, kokietując mnie co zauważył to mój 10-letni syn,który nie mógł zrozumieć zachowania mamy. W następnych dniach postępowałem podobnie, wczasy były bardzo udane, nie będę przytaczał szczegółów ;-) Następnym preparatem była Chikara, NPA,BTB. Rozpocząłem stosowanie CHIKARY , pracując w szpitalu i w gabinecie. W szpitalu koleżanka pracująca ze mną na oddziale stała się bardziej rozmowna odnośnie różnych tematów, stając się wręcz przyjacielska, wcześniej będąc w stosunku do mnie mniej nastawiona pozytywnie.Zauważyłem również wyraźną poprawę kontaktu i zainteresowaniem tego co mówię pacjentką w gabinecie. Mogę wyraźnie stwierdzić ,iż preparat PHEROMAX jest feromonem seksualnym a CHIKARA feromonem społecznym ułatwiającym kontakt.

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 17 maja 2014, 15:19
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: karolka
autor:
stosuje feromony od:
Roku i 8. miesięcy
IP: 94.254.140.19
Najlepsze feromony jakie istnieją. . Pracowalam w handlu i moja sprzedaz poskoczyla kilkakrotnie! ,Przede wszystkim nie śmierdzą, jak niektore produkty z pozostalych firm.. dodaja energii, a faceci naprawdę odplywaja...bardzo wydajne-jedna butelka starcza na pol roku naprawde czestego ich uzywania. Cena jest zdecydowanie adekwatna co do jakosci

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: Alchemy
Opinię dodano: 3 lipca 2013, 13:58
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Kinga
autor:
stosuje feromony od:
Roku i 5. miesięcy
IP: 37.225.26.142
Jestem zachwycona :) jestem bardzo atrakcyjna kobieta i zawsze miałam powodzenie zamówiłam produkt bo jestem mężatką juz 7 lat i mimo ze czuje ze się nadal podobam mężowi to po urodzeniu dziecka trochę moje siły i feromony seksapilu wyparowały mimo ze ciało zostało bez zmian:-) kiedy użyłam feromonów mój mąż odrazu zareagował i zaczal zbliżać się co chwile fizycznie i ja dostałam takiej energi seksapilu co przed porodem :-) gorąco polecam na nas działa niesamowicie zadowolona Kinga

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Opinia Klienta:
Feromony: The EDGE
Opinię dodano: 24 czerwca 2014, 14:22
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: A
autor:
stosuje feromony od:
7. miesięcy
IP: 177.22.34.19
Szanowni Państwo, Chciałabym podzielić się z Państwem moimi spostrzeżeniami na temat działania feromonów, które u Państwa zakupiłam wiosną tego roku. Może zacznę od kilku słów o sobie. Prowadzę własny biznes, w którym codziennie mam kontakt z klientami. Jestem odbierana przez ludzi jako osoba kompetentna, konkretna i decyzyjna - kobieta sukcesu. Po feromony sięgnęłam z czystej ciekawości, bo wogóle to uważałam że ich nie potrzebuję. Jakie wielkie było moje zdziwienie, gdy odkryłam zaraz pierwszego dnia jak zaczęłam ich używać, że mam o wiele większe pokłady pewności siebie niż mogłam to sobie do tej pory wyobrazić. Stałam się z ich pomocą jeszcze bardziej asertywna i mam poczucie , że jednocześnie z lekkością i swobodą wyrażałam się. Zapomniałam co to lęk przed oceną w oczach moich klientów, gdy przedstawiałam im moją ofertę. Zyskałam poczucie, że to co robię jest potrzebne ludziom i że właśnie śmiało trzeba im o tym mówić. Jak wspomniałam wcześniej jestem odbierana jako kobieta kompetentna i konkretna to jednak pod płaszczykiem tej pewności siebie wcześniej czułam jakiś cień wątpliwości, niepewności - czy rzeczywiście robię to najlepiej jak umiem (?), a może jeszcze czegoś nie zauważyłam co trzeba poprawić. Takie ciągłe poczucie, że powinnam zrobić to jeszcze lepiej. To poczucie sprawiało, że po całym dniu czułam się zmęczona tym byciem "perfekcyjną". Od momentu, gdy zaczęłam stosować Państwa produkt swoją pracę wykonuję nadal bardzo dobrze jednak nie odczuwam takiego zmęczenia jak wcześniej. Ta pewność, którą zyskuję dzięki feromonom sprawia, że kocham moją pracę jeszcze bardziej i mam jeszcze lepsze efekty niż do tej pory. Zauważyłam, że produkt działa także na moich kontrahentów. Najwyraźniej zauważyłam to we współpracy z tymi tak zwanymi ?trudnymi? klientami, którzy nagle przestawali być atakujący i roszczeniowi. Zamiast tego zaczynali mówić wprost na czym im zależy i czego konkretnie potrzebują. Polecam produkt ?The Edge? wszystkim co potrzebują pewności siebie i jednocześnie radosnej lekkości w prowadzeniu biznesu. Pozdrawiam A

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 30 lipca 2012, 18:34
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: Paweł
autor:
stosuje feromony od:
3. lat i 6. miesięcy
IP: 83.26.126.176
Zdjęcie za zgodą autora
Domyślam się jak bardzo nieufni ludzie potrafią w takich sprawach być dlatego w załączniku przesyłam moje zdjęcie wraz ze zgodą na jego umieszczenie przy opinii. Być może dzięki temu potencjalny klient uwierzy i pomoże mu to podjąć decyzję o zakupie.

Postaram się w skrócie (choć to będzie trudne;)) opisać moją już niemal roczną przygodę z feromonami. Z góry uprzedzam, że w wielu miejscach będzie szowinistyczna i może nie wszystkim kobietom przypaść do gustu. Mój pierwszy wybór padł na NPA i jak wiele osób podchodziłem sceptycznie do tego typu produktów, ale lubię żyć wedle zasady, że "wszystkiego trzeba w życiu spróbować" i nawet jeśli nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi. Pierwsze dni były różne, używałem NPA z mocnymi perfumami i starałem się częściej kręcić w miejscach publicznych, ale nie było żadnego efektu "rzucania się" obcych kobiet na szyję, dawania numerów, zagadywania itp. Inaczej sprawa się miała w pracy :D stosowałem NPA każdego dnia i mniej więcej po 2 tygodniach, koleżanka z którą pracuje rozmawiała ze mną na tematy dotyczące spraw baaardzo intymnych i otwarcie mówiła co by ze mną zrobiła w łóżku :D wtedy nasunął mi się pierwszy wniosek, że im dłużej ktoś przebywa w zasięgu moich feromonów tym ich działanie jest skuteczniejsze :) u innych koleżanek z pracy też dało się zauważyć dużo przyjaźniejsze nastawienie, częstsze przychodzenie żeby pogadać o byle czym, częsty śmiech z byle czego, a kilka razy się nawet zdarzył tekst w stylu: "Posiedze jeszcze tu przy tobie, bo sie uzależniłam od twoich perfum" :D Nie powiem, takie coś bardzo poprawia humor, samoocenę i samo nakręca do uwodzenia i flirtowania ;) dlatego kolejnym krokiem był test w klubach. Tu sytuacja znów różnie. Były bardziej i mniej udane wypady, ale na plus to, że zawsze jak zagadałem to nie zostałem olany, tylko były rozmowy, drinki, pocałunki itp. i mogę powiedzieć, że w ten sposób sam uczyłem się kobiet, innego podejścia do każdej, feromony to ułatwiały a każde kolejne wyjście było bardziej owocne. I nadszedł czas, że poczułem potrzebę czegoś więcej... ;) kupiłem osławione Pheromaxy i co tu dużo pisać, przerosły moje oczekiwania ;) testowane głównie na imprezach, inne działanie niż w przypadku npa - tam najlepiej wychodziły rozmowy, czułem, że rozmówczyni była zainteresowana tym co mówię i rozmowa się zawsze miło kleiła i prowadziła do coraz bliższych relacji, w przypadku phermoaxów jest szybciej i tak „dziko”:D, zabawa na parkiecie dość szybko przeradzała się w namiętne pocałunki i często kończyła się w łóżku ;) oczywiście nie było tak, że stanąłem na środku i kobiety leciały jak muchy do miodu, ale częste były sytuacje, że dziewczyny same z uśmiechem do mnie zagadywały czekając wspólnie w kolejce przy barze, inne uśmiechały się i wymownym wzrokiem zapraszały na parkiet. Później już było z górki prosto do łóżka ;) Okazje same się zaczęły pojawiać niemal wszędzie. Oczywiście każdy może powiedzieć, że takie rzeczy zdarzają się codziennie bez pomocy feromonów, ale dlaczego w takim wypadku nie zdarzały mi się nigdy wcześniej zanim zacząłem ich używać? W dodatku teraz się nie „zdarzają”, ale stały się niemal stałą częścią każdej imprezy. Rozpisałem się aż za bardzo więc kończę, zachęca

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 15 marca 2012, 18:16
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: kpt. Żbik
autor:
stosuje feromony od:
3. lat i 9. miesięcy
IP: 46.112.163.130
Stosuję feromon Pheromax razem z Chikarą już chyba prawie od roku . Mogę teraz bez żadnych emocji i podniecenia powiedzieć z całym przekonaniem , że to działa . U mnie objawiło się to tym , że wszyscy z którymi się spotykam( bez żadnej przesady) ni stąd , ni z owąd po jakimś czasie zaczęli nazywać mnie dyrektorem lub prezesem . Na początku myślałem , że robią sobie jakieś kpiny , ale zauważyłem , że traktują to całkiem serio . Liczą się z moim zdaniem , czasami aż wydaje mi się że do przesady, zupełnie jakbym był jakąś wyrocznią , co nie ukrywam jest czasami uciążliwe .Skuteczność w biznesie niesamowita. Co do podrywu , to wam nie powiem , bo nie w tym celu je stosuję . Mogę tylko powiedzieć, że feromony (przynajmniej u mnie) na 100% działają na starsze kobiety. Najlepsze , że małżonka zawsze po zastosowaniu feromonów , ciągnie mnie do sypialni , bo jej tak pachnie mężczyzną , że nie może się oprzeć . Feromonów nie stosuję codziennie , lecz tylko gdy mam ważne imprezy,spotkania, narady lub konferencje . Stosuję je po kąpieli na gołą skórę , pod pachami , po jednym psiknięciu i na to swoje zwykłe perfumy. Raz użyłem więcej(podwoiłem dawkę), ale to przyniosło efekt odwrotny od zamierzonego. Wszyscy się ode mnie odsuwali - koszmar.Nie można zapomnieć , że feromony mają także wpływ na osobę , która ich używa . Zauważyłem , że generalnie na mnie działają rozweselająco,dodają niesamowicie pewności siebie. Jednak co by nie powiedzieć , to każdy jeśli już się zdecyduje , to musi wypróbować je na sobie . Innej drogi nie ma.

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 29 kwietnia 2013, 15:19
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Łukasz
autor:
stosuje feromony od:
Roku i 7. miesięcy
IP: 83.24.9.20
Witam wszystkich ! Pheromax to po prostu czysta moc ! To co dzisiaj wydarzyło się podczas mojego dnia to niesamowite, nigdy nie byłem tak pewny siebie jak dzisiaj, dziewczyny oglądały się za mną cały czas, byłem ciagle w centrum uwagi, w ogóle nie wiedziałem czemu mam taką energię wewnętrzną, w ogóle nikt nie starał się mi postawić czoła, gdy zaczynałem coś mówić wszyscy ucichli, dziewczyny które na nikogo nie zwracały uwagi gapiły się na mnie jak w obrazek podczas moich wypowiedzi ! To po prostu bóstwo, najlepsze było tak jak przechodziły koło mnie czasami te same dziewczyny i patrzyły czy zwracam na nie uwagę, to było nieziemskie ! Efekty miałem w sumie od trzeciego razu, to było po prostu super, zadowolony jestem, że jeszcze tyle mam tego specyfiku, gdy rozmawiałem z koleżanką o którą można powiedzieć, że się staram wierciła się i ciagle tupała nogami w miejscu, gdy zwróciłem jej na to uwagę zaczerwieniła się trochę hahah, bawi mnie też, że koledzy mnie obgadywali, nie wiem zazdrość czy co w każdym razie PHEROMAX JEST SUPER !!

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: The EDGE
Opinię dodano: 27 września 2014, 08:03
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: Sara Granecka
autor:
stosuje feromony od:
3. miesięcy
sara.granecka@icloud.com
Gadu-Gadu:
IP: 83.230.48.131
Zdjęcie za zgodą autora
Witam wszystkich tych którzy poszukują potwierdzenia, ja sama na początku nie wierzyłam. Pare miesięcy temu kiedy cudem zostałam zaproszona na imprezę (tylko moja kuzynka mnie zapraszała ) po paru piwkach zaczęły się opowieści i właśnie tej nocy usłyszałam o feromonach oraz ich działaniu, lecz para która o nich opowiadała byli razem więc myślałam że to jskaś przesada ale zrodziła się we mnie chęć wypróbowania z nadzieją że może choć trochę pomoże mi w obracaniu się pomiędzy nowymi ludźmi (kiedy byłam w nowym środowisku byłam zbyt nieśmiała by się odezwać ). A wiec niedawno decyzja zapadła i oszczędności poszły na zakupy a dzięki wspaniałej pomocy osób pracujących tutaj kupiłam the EDGE for woman. Zmiana była ogromna jak dlamnie ludzie zaczęli zwracać na mnie uwagę rozmawiać ze mną uśmiechać się, ale największa zmiana była gdy poszłam na spotkanie o prace, ja byłam bardziej rozmowna, a pracodawca był bardziej przychylny i bum dostałam prace coś czego kiedyś nie byłam w stanie osiągnąć, a dla 19-latki żyjącej na swoim jakakolwiek praca to zbawienie. Po tym jestem przekonana że feromony działają, nie są środkiem który załatwi za nas wszystko ale jest wspaniałym pomocnikiem by dokończyć te pare % z nas :) i gdybym miała komuś polecić to bym to zrobiła (już zrobiłam ). A wiec wszyscy ci co nie wierzą powiem tak wypróbujcie co dzień przez tydzień wraz z zeszytem i zapisujcie zmiany zobaczycie że powoli będzie ich co raz to więcej się ich znajdzie czasem małe czasem większe ale najważniejsze by mieć otwarte oczy. Mówią feromony to nie magia ale dlamnie w pewien sposób są. Pozdrawiam i życzę wspaniałej odmiany w waszym życiu tak jak w moim.

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 29 sierpnia 2011, 15:18
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: ona 80
autor:
stosuje feromony od:
3. lat i 3. miesięcy
IP: 91.225.135.254
Zdjęcie za zgodą autora
dzialaaaaaaaaaaaaaaaaa ! szok ! działa na facetów :)

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Komentarze internautów:
PRZY TOBIE NIC BYM NIE POTRZEBOWAL !, ~PIOTREK (2011-09-09 15:59), IP: 188.146.172.7
Popieram ;), ~Kacper (2013-02-10 22:04), IP: 89.74.26.179
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 2 lutego 2014, 14:37
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: FreD1975
autor:
stosuje feromony od:
Roku i 6. miesięcy
IP: 31.175.173.29
Stosowałem kilka różnych feromonów (wszystkie z tego sklepu). Moje spostrzeżenia są następujące (kolejność od najbardziej skutecznych, wg. mnie): 1. Pheromax oxytocin (działanie przekracza najśmielsze oczekiwania - kobiety, zarówno te na których mi zależy jak i te spotkane przypadkowo: w kasie, sklepie, poczcie - "jedzą z ręki". Jesli mam coś do załatwienia - nic skuteczniej nie pomaga ;)). 2. NPA - to jest max uwodzenia (kobiety mijajce się oglądają, własna kobieta jest uległa jak nigdy). 3. Pheromax (zwykły) - od niego zaczynałem i działa (w porównaniu z powyższymi subtelniej ale efekt jest widoczny - idealne feromony by zacząć przygodę z tymi środkami). 4. BTB - to jest lekki środek, bardziej "rozluźniający atmosferę" ale... w czasie zbliżeń, kobieta jest zdolna do robienia tego czego normalnie nie robi ;)). Te produkty znam bo używam. Troche brak uniwersalnego opakowania (trzeba bawić się w laboranta), ekstra opakowanie Pheromaxu nie specjalnie się nadaje do użycia NPA (za duża dawka spryskiwacza), choć do BTB jak najbardziej. Ja nie mieszam feromonów z perfumami (perfumy oddzielnie a feromony aplikuje oddzielnie - uważam to za najskuteczniejszą metodę)

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: The EDGE
Opinię dodano: 4 czerwca 2013, 17:04
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: goja
autor:
stosuje feromony od:
Roku i 8. miesięcy
IP: 217.212.230.48
The Edge są naprawde super. Skorzystałam z nich pierwszy raz na koncercie i było suuuuper. Czułam sie wyluzowana mimo ze nie znałam nikogo a ludzie chetnie ze mna rozmawiali i smiali sie do mnie. Naprawde sa super. Teraz zakupiłam BTB i mam zamiar spróbowac ich z moimi ulubionymi perfumami. Dam znac jak działają. Ogólne nastawienie bardzo pozytywne.

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 29 listopada 2011, 12:44
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: mateusz256
autor:
stosuje feromony od:
3. lat i 0. miesięcy
IP: 83.25.19.19
Zdjęcie za zgodą autora
zamówiłem próbkę dzisiaj użyłem pierwszy raz i jestem w szoku ludzie zachowują się naprawde inaczej szczerze polecam obsługa klienta poprostu klasa światowa

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 26 maja 2012, 13:02
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: Karolka
autor:
stosuje feromony od:
2. lat i 9. miesięcy
IP: 89.161.20.159
Zdjęcie za zgodą autora
Witam:) Używam tych feromonów ok 2-3tyg i widzę ogromną różnicę :D Szef w pracy pyta czy zmmieniłam perfumy i na jakie,zaczyna wręcz ze mną flirtować... Mój były(sytuacja była nieciekawa kiedy się rozstawaliśmy),kiedy spotkaliśmy się ze wspólnymi znajomymi,zaczął sie do mnie normalnie odzywać-teraz dzwoni,pisze.. :D Generalnie: feromony działają!!! Sama lepiej się czuję,jestem bardziej towarzyska i pewniejsza siebie:) Ale jedna uwaga,można stosować kilka kropli albo jedną ale na każdego z otoczenia inaczej działają-np. jedna kropla jest wyczuwalna dla jednego faceta,dla drugiego nie... to zauważyłam,więc trzeba pokombinować żeby dobrać optymalna dawkę.Miałam wcześniej the edge,ale te są 100 razy bardziej skuteczne. Teraz będę chciała połączyć pheromax z btb... Napiszę później jakie efekty.Jeszcze warto wspomnieć o bardzo profesjonalnej obsłudze feromony.pl.Pozdrawiam wszystkich!

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: BTB
Opinię dodano: 31 maja 2013, 16:16
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Agu
autor:
stosuje feromony od:
2. lat i 5. miesięcy
IP: 109.255.32.41
:) wzasadzie smialo moge powiedziec ze bez watpienia ma wplyw na samopoczucie co wzasadzie wplywa na relacje z innymi,na podstawie wlasnego doswiadczenia musze dodac ze mile jestem zaskoczona dzialaniem ktorego nie jestem w stanie zabardzo opisac chyba..w zestawieniu z kilkoma innymi produktami ktore postanowilam wyprobowac z czystej ciekawosci :) wiem ze ten produkt przypadl mi do gustu najbardziej

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: The EDGE
Opinię dodano: 9 stycznia 2014, 18:14
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: Ekonomistka
autor:
stosuje feromony od:
3. lat i 10. miesięcy
IP: 185.15.81.8
Po raz kolejny wracam do Was, gdyż wciąż Was potrzebuję... Feromony - magia która ponad 3 lata temu pokolorowała mój świat. Znów tu jestem. Wracam za każdym razem jak tylko kończy się buteleczka. Wierzcie lub nie, ale wolę feromony od drogich ciuchów czy butów. Z nimi - ZAWSZE MAM PEWNOŚĆ że się uda ! Odkąd jestem z Wami ? Od kiedy mój chłopak 3 lata temu użył feromonów (potem się przyznał) a ja zwariowałam na jego punkcie i tak mi zostało. Teraz głównie ja używam, bo to daje nam nieziemski seks a mnie dodaje jeszcze pewności siebie w pracy. Owszem, robię przerwy ale zawsze wracam i mam nadzieję że zawsze będzie istnieć feromony.pl bo: " towar, to trza wiedzieć gdzie kupować żeby był dobry"!!! :)

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Opinia Klienta:
Feromony: PHEROMAX
Opinię dodano: 13 kwietnia 2014, 22:20
Klient nie wyraził zgody na zamieszczenie zdjęcia: karolina
autor:
stosuje feromony od:
3. lat i 10. miesięcy
IP: 86.74.23.129
jest pewien mezczyzna ktory mi sie podoba, ale niestety nie chce ze mna byc, bo jest duza roznica wieku. ostatnio w pracy zaaplikowalam RM i pheromax....efekt byl oszalamiajacy. on byl jak pod wplywem narotyku...niestety teraz boi sie ze mna spotkac, bo boi sie swojej reakcji,za bardzo go podniecam ale niestety ma problem zeby byc ze mna w zwiazku przez ta roznice wieku. mysle ze zastosuje teraz BTB zeby troche oswoic go ze soba....

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:


Opinia Klienta:
Feromony: BTB
Opinię dodano: 13 stycznia 2011, 11:33
Zdjęcie zamieszczono za zgodą autora: Enyam
autor:
stosuje feromony od:
3. lat i 10. miesięcy
IP: 82.168.68.137
Zdjęcie za zgodą autora
Obiecalam, ze napisze po wybrobowaniu tych feromonow, wiec pragne zamiescic ta krotka notatke. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona dzialaniem substancji. Uzylam feromonow dozujac 4 krople (dwie za uszami i dwie w okolicach nosa)pierwsze co stwierdzilam, to iz moje samopoczucie uleglo zmianie, nie moglam zdjac usmiechu z twarzy. nastepnie udalam sie na zakupy. jestem osoba atrakcyjna fizycznie i stosunkowo czesto przyciagam do siebie mezczyzn, jednakze nigdy w takim stopniu, jak w tedy w sklepie. stojac przy kasie zauwazylam, ze jeden mezczyzna bacznie mi sie przyglada. wychodzac ze sklepu stanal na przeciwko mnie w bezruchu i patrzyl sie prosto w oczy jakby chcial cos powiedziec, odwrocilam glowe i wyszlam. Mezczyzna podazal za mna i po pewnym czasie zapytal o numer telefonu. bylam bardzo zaskoczona takim zachowaniem. Tego samego dnia wieczorem widzialam sie z chlopakiem, jego zachowanie dalo mi do myslenia, zachowywal sie tak, jakby nigdy mnie nie widzial i nie odstepowal na krok.. dziwne, bo przeciez widujemy sie codziennie. Nie wspomne, co potem dzialo sie w sypialni.. Trzesienie ziemi :) POLECAM!

Skomentuj tę opinię »
Czy ta opinia jest pomocna?  TAK NIE
Komentarze internautów:
mi tam nie trzeba zawsze jestem gotowy, ~daniel19780531@interia.pl (2011-09-01 10:37), IP: 188.33.226.59
... stosunkowo... na krok... bez komentarza, ~hunter (2013-08-28 12:08), IP: 176.97.253.1
Twój komentarz do tej opinii:


Twój nick, imię lub e-mail:



Łączna ilość opinii: 439
Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Następna »


Zobacz również: opinie ekspertów »

oraz opinie wideo:
Opinia wideo Dawida | Opinia wideo Grzegorza | Opinia wideo Krzysztofa | Opinia wideo Doroty | Opinia wideo Kasi
 

O feromonach | Feromony - porównanie produktów | Nasza oferta | Gwarancja satysfakcji | Czas realizacji | Dyskretna paczka | Opinie klientów | Napisz do nas

Inter Technologie Polska. Feromony od 1997 roku.
www.feromony.pl

imieniny
Dziś obchodzimy imieniny Tomasza i Tomisława. Ci szczęściarze kupują u nas 15% taniej! Masz imieniny? Zrób sobie prezent! »
zamknij

Znajdziesz nas w Google+


Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.